...want als je een doel voor ogen hebt; dan voel je onwil en moeheid niet, dan volg je trouw je ster.

Contact

Voor nadere informatie of voor een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek:

Peter Jongerius Coaching & Counselling

Praktijkruimte:
Het Fortuyn 55
3828 SV Hoogland
(Bij Amersfoort)

Telefoon: 033 4565925
Fax: 033 4565947
Mail: mail@peterjongerius.nl

Route

Vanaf de A1:
Neem afslag 12 (Bunschoten), onderaan de afslag bij de rotonde links en volg de borden HOOGLAND (geen Hoogland-Noord). Je moet dan bij de kruising met verkeerslichten linksaf. Dan rijd je Hoogland in en ga je bij de rotonde naar rechts en volg de Hamseweg. Als je de BONI supermarkt aan je linkerhand passeert, ga je direct naar rechts [De Koop]. Daarna de eerste straat rechts [het Fortuyn]. Nr 55 is dan even na de bocht aan je rechterhand. De entree van de praktijk is links naast het woonhuis.

Vanaf Amersfoort Noord (Kattenbroek, Vathorst, Nieuwland):
Volg de Rondweg Noord en sla de Zevenhuizerstraat in richting Hoogland-Noord. Volg de Zevenhuizerstraat tot de rotonde en sla linksaf [Hamseweg]. Als je de BONI supermarkt aan je linkerhand passeert, ga je direct naar rechts [De Koop]. Daarna de eerste straat rechts [het Fortuyn]. Nr 55 is dan even na de bocht aan je rechterhand. De entree van de praktijk is links naast het woonhuis.

Vanaf Amersfoort (overige wijken):
Volg de Ringweg Koppel of de Industrieweg tot de Maatweg (en sla die in).
Ga bij de volgende verkeerslichten naar rechts [Hamseweg]. Sla direct na twee winkeltjes aan je linkerhand linksaf [De Koop]. Daarna de eerste rechts [het Fortuyn]. Nr 55 is dan even na de bocht aan je rechterhand. De entree van de praktijk is links naast het woonhuis.

Vanaf de A28:
Neem afslag 8 en ga aan het eind van de afslag rechtsaf de Hogeweg op. Waar de Hogeweg over het water gaat, ga je bij de verkeerslichten rechtsaf [Ringweg Kruiskamp]. Blijf deze weg rechtdoor volgen. De weg gaat over in de Ringweg Koppel en maakt dan een haakse bocht naar rechts. Daarna bij de verkeerslichten naar rechts [Maatweg]. Ga bij de volgende verkeerslichten naar rechts [Hamseweg]. Sla direct na twee winkeltjes aan je linkerhand
linksaf [De Koop]. Daarna de eerste rechts [het Fortuyn]. Nr 55 is dan even na de bocht aan je rechterhand. De entree van de praktijk is links naast het woonhuis.