"De sleutel ligt onder het kussen van je moeder" naar "De Wildeman" uit de sprookjes van Grimm

Jij Als Man

In het verleden werd er vaak (door vrouwen) beweerd dat mannen het toch maar gemakkelijk zouden hebben. Maar mannen weten zelf wel beter en lopen zo nu en dan keihard tegen hun eigen problemen aan.
Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn partner tevreden is? Hoe kan ik voor mijn (stief)kinderen een goede vader zijn? Wat is mijn doel in het leven? Wie is er hier de baas? Waarom vindt iedereen dat ik een macho (of juist een watje) ben? Waarom ben ik zo gespannen? Moet ik meer tijd besteden aan mijn werk? Of juist aan mijn gezin?
Er zijn veel onzekerheden waarmee mannen zo nu en dan te kampen kunnen krijgen. Op zich hoeft dat geen probleem te zijn. Tótdat je er last van krijgt. Stress, irritatie en frustratie kan het gevolg zijn en dat werkt natuurlijk gemakkelijk door in je relaties en in je werk.
Maar je leven kan er ook ánders uitzien. Prettiger, omdat deze vragen niet zo'n grote invloed op je hoeven te hebben. En omdat je je daardoor stevig op je benen voelt staan en van daaruit in contact kunt komen met de mensen om je heen.

Daar kan ik je bij helpen. Want als jij daar naartoe wilt is het nodig om helderheid te krijgen over wie jij als man bent; over wat je wilt en wat je te doen hebt.
Neem contact met me op als je daar meer over wilt weten of kijk in de brochure "Jij als man"