De sterkste liefde is die, die zijn eigen zwakte kan laten zien Paulo Coelho

Jij in een relatie

In de ene relatie verloopt het contact soepeler dan in de andere. Zonder dat je weet hoe het komt, kunnen er soms moeilijke situaties ontstaan in het contact met de ander. Vooral in het contact tussen mannen en vrouwen is er zo nu en dan sprake van onbegrip, irritaties en frustraties.
Veel van de irritaties die je in een relatie (in welke vorm dan ook) tegenkomt, hebben te maken met de verwachtingen die je van elkaar hebt, ook al zijn die verwachtingen soms niet eens uitgesproken naar elkaar. Geen wonder dat er dan wel eens problemen ontstaan.
Dat is niet fijn, en zeker als het gaat om juist die éne persoon in je leven wil je het graag anders. Wellicht wil je vooral jezelf kunnen zijn én ook in contact zijn met die ander.
Als het gaat om het contact met de ander is het vooral van belang om je bewust te zijn van je eigen positie. Helderheid over jezelf brengt je dat je weet wat belangrijk voor je is; dat je weet waar jij voor gaat; dat je weet wat je te doen hebt. Vandaaruit kun je verder komen naar jouw doelen en naar een prettige relatie.

Ik kan je daarbij bij helpen. Ik kan als coach met je meekijken in de zoektocht naar wie jij wilt zijn binnen je relatie(s) .
Neem contact met me op als je meer wilt weten of kijk in de brochure "Jij in een relatie"