We don't see things as they are. We see things as we are. Anais Nin

Over Peter Jongerius

Integriteit, vertrouwen, openheid en contact zijn belangrijke waarden voor mij; vandaaruit leef en werk ik. Het scheppen van duidelijkheid is voor mij een bron van inspiratie.

Communicatie tussen mensen heeft mij altijd al geboeid. Wat me enorm blijft fascineren in de relatie tussen mannen en vrouwen is de helderheid over het eigen aandeel, het begrip voor elkaar en de verwachtingen die er zijn naar elkaar.
Ook ben ik zeer betrokken bij mannen die worstelen met de specifieke aspecten van hun man-zijn. Ik heb op dat gebied zelf veel meegemaakt en ik blijf me verdiepen in wat mannen bezig houdt en in wat hen drijft. Het is elke keer weer bijzonder om de sterke en inspirerende verbondenheid tussen mannen te ervaren.

Mijn praktijk bestaat sinds 2007, maar ik ben al veel langer actief op het gebied van communicatie. Ik ben opgeleid tot conflictbemiddelaar en tot coach/counseller en ik heb aanvullende trainingen en workshops gevolgd op het gebied van communicatieve aspecten, relatiecoaching, lichaamswerk, mannenwerk, ademtechnieken en leiderschap.